Hoe versier je een vrouw in de kroeg?

Na maanden kunnen we weer uitgaan, omdat de lockdownmaatregelen omtrent corona versoepeld zijn. Ben jij ook zo'n man, die van uitgaan houdt, en spontaan weer aan het flirten is geslagen in de kroeg, omdat het weer kán? Misschien ben je een kei in het versieren van vrouwen, maar het kan ook zijn dat je er helemaal niets van bakt. Dus hierbij enkele flirttips voor mannen die vrouwen willen versieren in een café of kroeg. Allereerst, is er niet een standaardopeningszin. Het is namelijk veel belangrijker wat je uitstraalt! Dus ben je zelfverzekerd en zie je er verzorgd uit? Dat is al het halve werk. Verder is oogcontact heel belangrijk. Verder is het van groot belang als je interesse in haar toont, en haar ook uit laat praten. Dus niet gelijk teveel over jezelf praten!

Niet doen!

Waar vrouwen op afknappen is als je botte of grove opmerkingen maakt, dus doe dat vooral niet. Haar een lekker drankje aanbieden kun je natuurlijk altijd doen. Eigenlijk is er geen geschreven regel om een vrouw te versieren. Het is heel belangrijk dat je je intuïtie gebruikt en vooral jezelf bent. Want dan vindt je de beste match! Dus ga je niet voordoen als een ander want dat houd je niet lang vol. Sommige mannen hebben veel drank nodig om losser te worden, of om zich sexier te voelen. Dit kan verkeerd uitpakken, want je kunt dan dingen doen waar je later veel spijt van hebt. Bijvoorbeeld met een verkeerde date thuiskomen, of ongelukken krijgen in het verkeer. Mocht je van jezelf merken dat je tijdens het uitgaan steeds vaker en meer drank nodig hebt kun je een beroep doen op verslavingszorg. Met behulp van een professional kun je bij verslavingszorg je drankgedrag aanpakken.

Een vrouw versieren op andere plekken

Maar waarom per se een vrouw versieren in de kroeg? Er zijn ook genoeg natuurparken in België, waar je lekker kunt wandelen en waar je ook veel mensen tegenkomt. Wie weet ontmoet je wel de liefde van je leven in een van de vele natuurgebieden van ons land. Denk daarbij aan de Hoge Venen, het sprookjesachtige Minnewater Lake, het Hallerbox of Parc de Furfooz. Samen een wandeling maken is bovendien erg romantisch. En in zo'n natuurpark kom je minder snel in de verleiding om alcohol te gaan drinken. Op internet kun je diverse wandelroutes vinden. Je kunt ook via diverse datingsites een leuke vrouw ontmoeten, en haar dan uitnodigen voor zo'n mooie wandeling. Dat is weer eens wat anders dan drinken in de kroeg en het is nog gezonder ook.

Berichten gemaakt 11

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven